Yhteystiedot

Mari Tonder
Rasilantie 62
56100 Ruokolahti

puh: 044-2812329

email: maritonder@gmail.com

www.facebook.com/marinkuntorasti

Myös valmentaja tarvitsee kannustusta. Tyttäret Ilona ja Oona tsemppaavat Venlojen viestissä 2013

Terveellisyys elämäntapana

Yritykseni perusajatus, hyvinvoinnin ja terveellisten elämäntapojen edistäminen, on minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeää. Ravintoon ja liikuntaan liittyvät asiat ovat kiinnostaneet minua aina pikkutytöstä lähtien. Säännöllinen liikunta ja terveellinen ruoka ovat erottamaton osa omaa elämääni. 

Nuorena hiihdin kilpaa. Aikuisiällä löysin harrastukseksi suunnistuksen. Hiihto ja suunnistus ovatkin minulle mieluisimmat kuntoilumuodot.   

Moniammatillinen osaaminen

Yritykseni toiminta perustuu moniammatilliseen osaamiseen. Olen sairaanhoitaja (erik. sisätautien ja kirurginen) ja työskentelin tässä ammatissa kuusi vuotta. Vuosituhannen vaihteessa opiskelin fysioterapeutiksi ja kuntoutusalalla olen työskennellyt valmistumisestani alkaen, yrittäjänä vuodesta 2004, koko ajan itseäni ammatillisesti kouluttaen.

Vuosien varrella aloin pohtia, miten voisin työssäni yhdistää ammattiosaamiseni ja mielenkiinnonkohteeni. Löysin vastauksen Trainer 4you:n tarjoamasta personal trainer -koulutuksesta, jonka yhteydessä suoritin myös ravintovalmentaja -tutkinnon.

Lisäksi olen suorittanut PhysioPilates -koulutuksen (tasot 1-3) ja kahvakuulaohjaaja -koulutuksen. Nämä ovat minulle loistavia työkaluja, joiden avulla voin antaa asiakkailleni monipuolisia, tehokkaita ja ennen kaikkea turvallisia palveluja. 

Pysyviä muutoksia

Tarkoitukseni on muuttaa ihmisten elämää pysyvästi -myönteiseen suuntaan. Palveluni toimivat asiakkaan tukena hänen edetessä kohti tavoitettaan. Monipuolisen koulutuksen ja käytännön kokemuksen pohjalta voin huomioida asiakkaiden erilaisia ongelmia syvällisesti (esim. tuki- ja liikuntaelinten ongelmat ja erilaiset terveysongelmat).